Woningaanbod

Welkom bij Goed Wonen II in Hillegom, waar moderne appartementen en ruime eengezinswoningen een thuis bieden voor diverse levensstijlen. Aan de Hofstraat presenteren we 17 moderne koopappartementen, elk met twee comfortabele slaapkamers en een eigen terras of balkon. De 5 eengezinswoningen langs de Julianastraat zijn ontworpen met drie slaapkamers op de eerste verdieping en bieden een grote zolder voor aanpassing naar wens, ideaal voor gastenkamers, thuiskantoren of hobbyruimtes. Ontdek uw ideale thuis bij Goed Wonen II, waar stijlvolle, moderne woningen samenkomen met het comfort van aanpasbare ruimtes, geschikt voor elk levensscenario.

Eensgezinswoning

Met royale woonruimtes van circa 140 m2 hebben deze woningen alles in zich om een thuis te creëren waar u kunt leven, groeien en onvergetelijke herinneringen kunt maken. De brede indeling van de kavels, met een beukmaat van 5,70 meter, resulteert in ruime, grondgebonden woningen met een ruime tuin op het westen. Deze ruimte biedt volop gelegenheid om te tuinieren, spelen en te genieten van prachtige zonsondergangen.

De woningen zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op ruimte en functionaliteit. Het grote oppervlak van de woningen creëert een open, ruime keuken en woonkamer, perfect voor het creëren van een gezellige thuisomgeving. Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een uiterst royale zolder biedt deze woning veel mogelijkheden. De zolder kan dienen als gastenkamers, thuiskantoor of hobbyruimte, waardoor deze woningen flexibel zijn en zich aanpassen aan diverse behoeften en levensstijlen.

Bekijk hieronder de plattegronden

5 ruime Eengezinswoningen

Ontdek de 5 ruime eengezinswoningen in Goed Wonen II, gelegen aan de Julianastraat in Hillegom. Hier vindt u het perfecte thuis voor uw gezin, met meer dan genoeg ruimte en comfort.

Deze woningen zijn ontworpen met 3 royale slaapkamers op de eerste verdieping, waardoor iedereen in het gezin zijn eigen plekje heeft. Maar dat is nog niet alles! De grote zolder biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten – of het nu een speelkamer, thuiskantoor of een extra slaapkamer wordt, de keuze is aan u.

Appartementen

Goed Wonen II biedt meer dan alleen een plek om te wonen; het is een plek om echt te leven. De charme van Hillegom, de nabijheid van diverse voorzieningen en de mogelijkheid om te genieten van het goede leven maken dit project tot uw nieuwe thuis.

Uit de enquête bleek een brede interesse van alle leeftijdsgroepen in appartementen tussen 70 en 110 vierkante meter, wat heeft geleid tot een gevarieerd aanbod voor verschillende doelgroepen. Dit heeft geresulteerd in 17 appartementen met verschillende woonoppervlaktes, waarbij er voor iedereen iets passends is.

Er is ook aandacht besteed aan levensloopbestendigheid om te voldoen aan de specifieke behoeften van senioren.

Bekijk hieronder de plattegronden

17 moderne appartementen

In het plan Goed Wonen II komt een complex met 17 moderne koopappartementen. Verspreid over drie verdiepingen en met woonoppervlakken die variëren van 70 tot 105 m2, bieden deze appartementen voldoende ruimte om uw eigen plekje te creëren en u thuis te voelen. Elk appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers, wat perfect is voor gezinnen, koppels of iedereen die wat extra ruimte wil.

En als de zon schijnt, kunt u genieten van de buitenlucht op uw eigen terras of balkon, waar u kunt ontspannen en gewoon genieten van een kopje koffie in de frisse lucht.